27 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Τον στιχουργό Γιάννη Τζουανόπουλο τίμησε ο Τύρναβος (φωτο)

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιέρωμα στον στιχουργό, ηθοποιό και παραγωγό Γιάννη Τζουανόπουλο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου.

Περισσότεροι από εκατόν τριάντα μουσικοί και χορωδοί επί σκηνής ενθουσίασαν το κοινό σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με παλιά και νέα τραγούδια του μεγάλου στιχουργού.

Τραγούδησαν η Σοφία Βόσσου, η Μαρία Σουλτάτου, ο Γρηγόρης Μπιθικωτσης, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Πάνος Κραϊας και ο Γιώργος Αδαμόπουλος, ενώ στο μπουζούκι ήταν ο σολίστ του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης αλλά και ο Γιάννης Σταματογιαννης.


Ο Γιάννης Τζουανόπουλος ευχαρίστησε τους διοργανωτές αλλά και το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε ενώ τιμητική πλακέτα του απένειμε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Χριστόφορος Κατσαρός.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα Τυρνάβου υπό την αιγίδα του Δήμου Τυρνάβου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Συμμετείχαν επίσης η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου, η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Πλαταμώνα και ο Σύλλογος Γυναικών Τυρνάβου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου κ. Θέμης Σαμαντζής.

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest