Τη Σκόπελο υποδέχεται το Σάββατο 18/1 ο ΓΣ Τυρνάβου που κληρώνει ακόμα ένα δώρο !!!

Τη Σκόπελο υποδέχεται το Σάββατο 18/1 ο ΓΣ Τυρνάβου που κληρώνει ακόμα ένα δώρο !!!

Γράφει ο Αστέριος Στέλιος Σεΐζης

Άλλος ένας σημαντικός αγώνας για τον Γυμναστικό, άλλο ένα δώρο θα έχουν την τύχη να διεκδικήσουν όσοι φίλαθλοι βρεθούν στο κλειστό γήπεδο του Τυρνάβου το Σάββατο 18/1/2020. Ο ΓΣΤ αντιμετωπίζει την Σκόπελο στις 20:30 και θέλει τη στήριξη σας στο γήπεδο για να καταφέρει να πάρει άλλη μια νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Με 1 ευρώ λοιπόν το Σάββατο 18/1 στις 20:30, στηρίζεις τον ΓΣ Τυρνάβου να πάρει τη νίκη απέναντι στη Σκόπελο, απολαμβάνεις το θέαμα και διεκδικείς ένα ακόμη δώρο στην κλήρωση που θα γίνει.

Μιά πόλη ✅ Μιά ομάδα 🏀 Μια ιστορία 🔝!!!

Δώρα και εκπλήξεις πολλές φετός από τον πρόεδρο του Γυμναστικού Γιάννη Ευαγγέλου, που δείχνει πως έχει μεγάλα σχέδια για την ομάδα. Στην ανάπαυλα του αγώνα πρωταθλήματος με τον Άδμητο Βελεστίνου παντως, πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δώρο ένα tablet. Τυχερός αναδείχθηκε ο φίλαθλος της ομάδας του ΓΣΤ ο κύριος Τσούγκος Νικόλαος ο οποίος μας ευχήθηκε καλή πορεία και άνοδο στη παραπάνω κατηγορία.
Ο Γυμναστικός τον ευχαρίστησε για τις ευχές του και του ευχήθηκε και καλορίζικο το δώρο και να ναι πάντα τυχερός !!! Στο μέλλον όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθούν και άλλες κληρώσεις με πλούσια δώρα !!!

Στη φώτο ο Πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του ΓΣΤ, παραδίδει το δώρο στον τυχερό φίλαθλο. Ο Γιάννης Ευαγγέλου
μέσα σε 6 μήνες έφερε τα πάνω κάτω στον αθλητισμό του Τύρναβο με τις “επαναστατικές” του ιδέες που είναι στα πρότυπα μεγάλων ΚΑΕ. Ο πρόεδρος του μπάσκετ, έβαλε γερές βάσεις να κάνει το μπάσκετ στον Τύρναβο να …ανθίσει και πάλι με μεγάλες “θυσίες” όπως φαίνεται. Ο κ. Ευαγγέλου που αγαπάει το Σύλλογο και αυτό φαίνεται από τα εργα, έβαλε στόχο να κάνει το Γυμναστικό ένα πραγματικά μεγάλο κλαμπ.

Ανακοίνωση ΓΣΤ :

Ποιός θα είναι ο επόμενος τυχερός ???

Επειδή ως σύλλογος σεβόμαστε τούς φιλάθλους μας , θέλουμε σε κάθε εντός έδρας αγώνα να υπάρχει μια ανταποδοτικότητα πρός εσάς που μας στηρίζετε αγοράζοντας έστω και ένα εισιτήριο με την προαιρετική οικονομική ενίσχυση του ενός ευρώ.
Αυτό το Σάββατο λοιπόν, για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Σκόπελο στίς 20:30 μμ και για δεύτερη συνεχή αγωνιστική στην ανάπαυλα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με έπαθλο ένα Smartwatch με πολλές λειτουργίες όπως :

Βηματομετρητή ✅

Παρακολούθηση ύπνου✅

Ώρα και ημερομηνία✅

Παρακολούθηση δραστηριότητας – βήματα✅

Θερμίδες✅

Ειδοποίηση κλήσεων & SMS✅

Σας περιμένουμε να στηρίξετε την ομάδα μας για άλλη μια φορά.

Μιά πόλη 🔝 Μιά ομάδα 🏀 Μιά ιστορία ✅

Το σατανικό σχέδιο της ανόδου του ΓΣΤ !!!

Από την αρχή της χρονιάς όταν αναλάβαμε ως νέα διοίκηση , είχαμε ως στόχο την άνοδο της ομάδας στη παραπάνω κατηγορία και την εκ βάθρων «ανακαίνιση» των ακαδημιών , ώστε ο οργανισμός που λέγεται Γ.Σ.Τυρνάβου να ξαναπάρει τη θέση που του αρμόζει και του αναλογεί στο Θεσσαλικό μπάσκετ.

Από την πρώτη αγωνιστική έως και τώρα η ομάδα μας φιγουράρει στη πρώτη θέση και εκεί θα παραμείνει γιατί πολύ απλά δείξαμε πως είμαστε η πιο σταθερή ομάδα παρότι ακόμη δεν φτάσαμε στο πίκ της απόδοσης μας.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν σεβόμαστε τα αντίπαλα σωματεία , κάθε άλλο μάλιστα που υπολογίζουμε τους πάντες.

Επειδή πάντα υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες , και θέλουμε να εκμηδενίσουμε τις ελάχιστες πιθανότητες να μη βγούμε πρωταθλητές, μετά από έκτακτο ΔΣ αποφασίσαμε να μην αφήσουμε τίποτα στη τύχη………
Σκεφτήκαμε λοιπόν ένα σατανικό σχέδιο για να εξολοθρεύσουμε όλους τους αντιπάλους και να χάνουν το παιχνίδι πρίν καν ξεκινήσει !!!

Με τη συνδρομή του χορηγού μας Κατσάρο Νικόλαο τον οποίο ευχαριστούμε για την ευγενική του προσφορά θα προσφέρουμε σε κάθε εντός έδρας αγώνα τσίπουρο Τυρνάβου στους αντίπαλους αθλητές – προπονητές και μάλιστα θα το δοκιμάζουν πρίν την έναρξη του μάτς.


Εεεεε μετά απ’αυτήν την κίνηση μάτ κλείδωσε η υπόθεση άνοδος !!!

Μιά πόλη ✅ Μιά ομάδα 🏀 Μιά ιστορία 📖

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Τύρναβος