Νέα στοιχεία «δείχνουν» διαδικτυακό παιχνίδι για την εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα

Μεγαλώνει η αγωνία για τον 20χρονο Νικόλα, ο οποίος εξαφανίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, με τους γονείς του εδώ και 54 μέρες να μην έχουν σημάδια από τον γιο τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην οποία εμφανίστηκε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γ. Τσούκαλης που έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού αεροσυνοδού, το βράδυ της Πέμπτης ήρθαν στα χέρια του ίδιου και των γονιών του σημαντικές πληροφορίες για τις κινήσεις του Νικόλα.

Η λατρεία του νεαρού για τους Βίκινγκς – ίσως άθελα του – τον οδήγησε σε λάθος μονοπάτια ενώ φαίνεται να εντοπίστηκε νεαρός, ο οποίος έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση.

Η ομάδα που ασχολείται με τις έρευνες για τον εντοπισμό του ανέφερε πως μέσα από διαδικτυακό παιχνίδι επιτήδειοι πλησίασαν τον νεαρό και τον έχουν παγιδέψει στα πλοκάμια παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία ή κάπου άλλου στο εξωτερικό, ενώ μια νεαρή κοπέλα η οποία κατάγεται από την Αλβανία και μένει στη Δανία, τηλεφώνησε στον πατέρα του Νικόλα και του είπε πως είδε έναν νεαρό που έμοιαζε πολύ στον γιο του, στην πόλη στην οποία μένει.

Στα χέρια του κυρίου Τσούκαλη έφτασε μία πληροφορία για ένα μουσείο αφιερωμένο στους Βίκινγκς, για τους οποίους έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ο 20χρονος, το οποίο βρίσκεται στη Σουηδία, διευρύνοντας έτσι το φάσμα των ερευνών και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ο πατέρας του νεαρού εμφανίστηκε και μίλησε στην εκπομπή και όπως είπε βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τις δυνάμεις του, όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στην εκπομπή, να τον εγκαταλείπουν. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου έχει ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να μπορέσουν να δουν τις τελευταίες κινήσεις του νεαρού, ωστόσο μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

«Εμείς από την πρώτη μέρα επιμένουμε για το ζήτημα του παιχνιδιού. Δεν είναι τρέλα μας που επιμένουμε για το ζήτημα του παιχνιδιού. Το παιδί βρίσκεται κάπου χωρίς τη θέληση του. Μπορεί να βρίσκεται κάπου και να εκπαιδεύεται για αυτό το παιχνίδι αλλά το παιδί δεν θα ήταν τόσες μέρες μακρυά από το οικογενειακό του περιβάλλον, έστω ένα τηλέφωνο, έστω κάτι. Εμείς ζητάμε το παιδί μας. Ας έλθουν λοιπόν στη δική μας θέση και αυτοί σαν γονείς να σκεφτούν τον πόνο», είπε φανερά ταραγμένος αναφερόμενος στο αίτημα για την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Σε αυτό επενδύουν και οι ερευνητές, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να βρουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Νικόλα, ενώ αυτό που πιστεύουν είναι ότι βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό χωρίς τη θέλησή του και δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με την οικογένειά του.

Ο Νικόλας τον περασμένο Νοέμβριο είπε στους γονείς του ότι πηγαίνει το Μιλάνο για δουλειά, τα τελευταία του ίχνη όμως εντοπίζονται στη Δανία. Η οικογένειά του πιστεύει ότι επιτήδειοι τον προσέγγισαν μέσω του παιχνιδιού που έπαιζε στο διαδίκτυο και τάζοντάς του πράγματα τον παρέσυραν σε καταστάσεις που τελικά δεν είχε φανταστεί ούτε και ο ίδιος.

dikaiologitika.gr

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13455 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*