Πήρε Πόντιο στράϊκερ ο Δαμασιακός

Γράφει ο Αστέριος Στέλιος Σεΐζης

Τελικά όπως φαίνεται, χωρίς Πόντιο στο ρόστερ του ο Δαμασιακός δεν μπορεί. Ο
Χαράλαμπος (Χάμπος στα ποντιακά) Παπαδόπουλος που είναι γεννημένος 08/03/2001 και παίζει ως
επιθετικός, είναι εδώ και λίγες μέρες παίκτης της ομάδας του Δαμασιακού.
Ο Λαρισαίος στράϊκερ που είναι φοιτητής και αγωνιζόταν στο αντίστοιχο τοπικό πρωτάθλημα των Γρεβενών, επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος του Νομού Λάρισας και την ομάδα των Παγκαρλιώτα – Λιάπη στην οποία θα δώσει σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια της να πετύχει και φέτος του στόχους της.

Ο 19χρονος Χάμπος Παπαδόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις, μας “συστήνεται” και θέτει τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα.


Χάμπο από που ξεκίνησες το ποδόσφαιρο στα “μεγάλα σαλόνια” του τοπικού Λάρισας ?
Πρώτη φορά αγωνίστηκα στο αντρικό το 2016 με την φανέλα του Δωτιέα Αγιάς. Ήμουν εκεί ως το Δεκέμβριο του 2017 όπου πήρα το δελτίο και πήγα στην Μελίβοια. Έμεινα στο Φιλοκτήτη ως την σεζόν 2018 -2019.
Γιατί έφυγες ?
Πήγα ως φοιτητής στα Γρεβενά και εκεί αγωνίστηκα στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Γρεβενών με την φανέλα του Κτηνοτροφικού Καλλιράχης.
Τι σπουδάζεις ?
Πέρασα στο πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης.
Με το Δαμασιακό έπαιξες αντίπαλος ?
Έπαιξα αντίπαλος το 2017 όταν ήμουν Δωτιέα Αγίας και τότε είχα συνεργαστεί με τον προπονητή Χρήστο Λιάπη που τώρα είναι στο Δαμασιακό.
Πες μας τις πρώτες σου εντυπώσεις από τη νέα σου ομάδα ?
Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι πολύ καλό, είναι “ζεστο” και νιώθω ήδη μέλος μιας οικογένειας.
Οι προσωπικοί σου στόχοι, αλλά και εκείνοι με τον ΑΟΔ ποιοι είναι?
Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία του Α’ ΕΠΣ Ν. Λάρισας. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι αρχικά να κερδίσω την εμπιστοσύνη των προπονητών, να πετύχω πολλά γκολ και ετσι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Είμαι σίγουρος πως οι στόχοι της ομάδας θα επιτευχθούν φέτος !!!


Η Διοίκηση και οι προπονητές του ΑΟΔ, καλωσορίζουν την δεύτερη μεταγραφή του χειμώνα, τον Χάμπο Παπαδόπουλο στην οικογένεια του Δαμασιακού και του εύχονται υγεία να πετύχει με τα “γαλανόλευκα” τους στόχους του.

Κάνετε εγγραφή στο κανάλι Asterios Stelios AS στο YouTube και δείτε περισσότερα από 1000 βίντεο με αθλητισμό – παραδοσιακή μουσική και χορούς – ήθη και έθιμα – ειδήσεις και δράσεις