Συνεχίζει απτόητος ο ΓΣΤ που επικράτησε και επί του ΑΔΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟ)

Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ ΕΣΚΑΘ στον 1ο όμιλο, παρέμεινε ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, που επικράτησε άνετα επι του ΑΔΜΗΤΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ με σκορ 66-39. Το παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτικής μιας και διάφορα δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη.

Η ανακοίνωση του ΓΣΤ :
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη ση μερινή τους εμφάνιση. Με ένα αναγκαστικό «βαθύ» rotation μιας και σήμερα για διαφόρους λόγους έλειπαν βασικοί παίκτες , η ομάδα μας έπαιξε όσο χρειαζόταν για να φτάσει στη νίκη. Πολλά μπράβο αξίζουν στην αξιόμαχη ομάδα του Βελεστίνου για τον τιτάνιο αγώνα που κάνει μιας και αγωνίζεται μόνιμα εκτός έδρας αφού δεν διαθέτει δικό της γήπεδο. Ας φροντίσει επιτέλους η πολιτεία να αποκτήσει γήπεδο το ιστορικό Βελεστίνο για την ανάπτυξη του αθλητισμού.
Ο πονοκέφαλος του προπονητή για την κατάρτηση της δωδεκάδας , θα συνεχιστεί μίας και με τη σημερινή εμφάνιση παικτών που δεν είχαν έως τώρα μεγάλη συμμετοχή φώναξαν παρών !!!

 


Γ.Σ.Τυρνάβου -Αδμητος Βελεστίνου 66-39


Γ.Σ.Τυρνάβου BC (Ζυγελόπουλος )
Παπάζογλου 8 , Αρότσιος Ν. 4 , Παπακωνσταντίνου 2 , Κακαρόντζας 2 , Νικολίτσας , Μουσουλής Γ 8 , Αρότσιος Ι 10(1) , Χασαμπαλιώτης 10(2) , Μουσουλής Α , Κοτσίρας 10(1) Χατζημπύρος 12(1)

Άδμητος Βελεστίνου (Παπαστεργίου)
Αναγνωστόπουλος 10 , Μπρούσας 10(2) , Καρδουλάκης 9 , Παπαδάμ , Γκιόκας 5 , Κάμβας , Μήσιας , Καλόγηρος , Χρόνης 5 (1).

Δεκάλεπτα 13-6 34-19 52-27 66-39

Ευχαριστήριο Φιλοξενίας από Άδμητο.
Ο Άδμητος Βελεστίνου ευχαριστεί τον Γ.Σ. Τυρνάβου για τη φιλοξενία στο σημερινό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων

Ο Φίλος της ομάδας του Βελεστίνου, Δημήτρης Φραγκούλης, μαζί με τον πρόεδρο του Τυρνάβου, Γιάννη Ευαγγέλου, στην κλήρωση της λαχειοφόρου που διενεργήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest