Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Θόδωρα Μαλλιόπουλο, ο Γ. Μανώλης (φωτό).

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Θόδωρα Μαλλιόπουλο, ο Γ. Μανώλης (φωτό).

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ. μ. εγκαινιάστηκε η έκθεση έργων ζωγραφικής του Γοννιώτη, αυτοδίδακτου καλλιτέχνη Θόδωρου Μαλλιόπουλου, στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Γόννων «Ζήση και Κριστάνε Παπαδημητρίου».

Την έκθεση ετοίμασε και επιμελήθηκε μετά από πολύμηνη προσπάθεια ο Σύλλογος Φίλων της Πινακοθήκης με αρωγό στην όλη αυτή προσπάθεια τον Δήμο Τεμπών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο καλωσόρισμα από τον κ. Θανάση Καρώνη, όπου αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του καλλιτέχνη, ο οποίος έλειπε για λόγους υγείας και τον εκπροσώπησαν η κόρη του και η σύζυγός του. Ακολούθησε ένα σύντομο καλωσόρισμα από τον δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε την καλλιτεχνική δουλειά του συντοπίτη μας Γοννιώτη καλλιτέχνη Θόδωρα Μαλλιόπουλο.


Τέλος, ευχαρίστησε το Σύλλογο Φίλων της Πινακοθήκης για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, κήρυξε την έναρξη της έκθεσης και ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδη, επιτυχημένη και με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Στην εκδήλωση εκτός του Δημάρχου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ. Σ. Γιώργος Κυρίτσης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Μητσογιάννης και Θανάσης Καραναστάσης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος δημοτών.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 27 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 31 Ιανουαρίου 2020.

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Δήμος Τεμπών Νομός Λάρισας