Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γυναικών Συκουρίου ο Γ. Μανώλης


Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής  Βιβλιοθήκης Συκουρίου ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου  πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση προς τιμή του Νοσηλευτικού προσωπικού που υπηρέτησε και υπηρετεί στο πρώην Αγροτικό Ιατρείο και νυν Πολυδύναμο Ιατρείο Συκουρίου, αναγνωρίζοντας έτσι την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους στην τοπική κοινωνία. Την εκδήλωση πλαισίωσε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια  η μεικτή χορωδία του μουσικού συλλόγου περιοχής Συκουρίου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Παναγιώτη Μπαλανίκα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης και σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους  καλές γιορτές και εξήρε την προσφορά των τιμώμενων προσώπων.
Εκτός του Δημάρχου παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Γκατζόγιας, ο Πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Κυρίτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Χρ. Κρικώνης, Χρ. Κακαγιάννης, Κ. Κολλάτος και Κα Μ. Κωστή, οι πρώην πρόεδροι της Κοινότητας Συκουρίου Κα Μαργ. Παπαζαχαρία και κ. Κ. Τρικαλιώτης, ο πρώην δήμαρχος Νέσσωνος κ. Χρ. Κουμπούρας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχ. Γκουντής, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και πλήθος δημοτών.
 Παράλληλα λειτουργούσε μπαζάρ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για  κοινωφελείς σκοπούς.
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας