Χριστουγεννιάτικη εορτή στην δομή ¨ο Αριστεύς¨ στον Αμπελώνα (φωτο)


Με πολύ χρώμα, φαντασία, χορό και ένα πλατύ χαμόγελο, οι νέοι του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας του παραρτήματος Α.με.Α. Λάρισας ¨ο Αριστεύς¨ της δομής του Αμπελώνα παρουσίασαν στην κεντρική αίθουσα της δομής τη χριστουγεννιάτικη εορτή .

Θρησκευτική και στρατιωτική αρχή της περιοχής, σχολεία, τοπικοί φορείς του δήμου, γονείς και πλήθος προσκεκλημένων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των νέων. Τραγούδησαν μαζί τους χριστουγεννιάτικα κάλαντα, άκουσαν ποιήματα και παρακολούθησαν χριστουγεννιάτικο θεατρικό καταχειροκροτώντας  και επευφημώντας τη προσπάθεια τους. Μετά το τέλος της εορτής οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λιχουδιές και να ανταλλάξουν με τους περιθαλπόμενους και το προσωπικό της δομής ευχές για το καινούριο έτος.

Η Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας κα Ριζούλη Δήμητρα, το προσωπικό και οι περιθαλπόμενοι της δομής ευχαριστούν θερμώς όλους τους παρευρισκόμενους που αγκάλιασαν την εκδήλωση και εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο του Νέο Έτος!!!

 

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google