Συνελήφθησαν για βιασμό στον Αμπελώνα

Κρατούμενοι μέχρι μεθαύριο Δευτέρα, οπότε και θα απολογηθούν στον Ανακριτή θα παραμείνουν τρεις υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι συνελήφθησαν για τον βιασμό ομοεθνούς τους.

Μαζί τους συνελήφθη και ο 48χρονος κτηνοτρόφος που τους απασχολούσε στο ποιμνιοστάσιό του καθώς και οι συνολικά τέσσερις Πακιστανοί, δράστες και θύμα, που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα. Ο 29χρονος Πακιστανός πήγε προχθές το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, όπου και κατήγγειλε ότι την Τετάρτη το απόγευμα και στο ποιμνιοστάσιο στον Αμπελώνα όπου απασχολούνταν ως κτηνοτρόφος, τον βίασε 25χρονος ομοεθνής του.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία, ο 25χρονος ήταν αυτός που προέβη σε παρά φύσιν ασέλγεια σε βάρος του 29χρονου, ο 19χρονος κρατούσε το θύμα ενώ ο 29χρονος, επιτηρούσε τον χώρο κρατώντας τσίλιες. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκαν ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών, λαμβάνοντας προθεσμία από τον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι. Σε βάρος του 29χρονου, που έπεσε θύμα βιασμού, θα εφαρμοσθεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, ενώ αφέθηκε ελεύθερος και ο κτηνοτρόφος που συνελήφθη αρχικά για παράνομη απασχόληση των τριών αλλοδαπών, καθώς δεν είχαν δικαίωμα εργασίας στη χώρα μας. Να σημειωθεί, τέλος, ότι από την ΕΛ.ΑΣ. παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έκθεση.

Πηγή: Εφημερίδα “Ελευθερία”