Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση στον Τύρναβο (φωτο)

Μία υπέροχη συναυλία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το προηγούμενο Σάββατο το Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας για την καθιερωμένη πλέον Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου που έλαβε χώρα για 18η συνεχή χρονιά.

Μέσα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα στην οποία συνέβαλε και η στολισμένη αίθουσα του θεάτρου, τα Χορωδιακά σχήματα του Συλλόγου όσο και οι πολύ αξιόλογες φιλοξενούμενες Χορωδίες (από Ναύπλιο, Πτολεμαϊδα και Κοζάνη), ερμήνευσαν Χριστουγεννιάτικες κυρίως μελωδίες αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.  Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει για τη νεοσύστατη Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου και το μαέστρο της κ. Κωστή Μαντέ ο οποίος μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (η Χορωδία δημιουργήθηκε μόλις την περασμένο Οκτώβριο) κατάφερε και δημιούργησε ένα όμορφο σύνολο κερδίζοντας τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια των παρευρισκόμενων. Σημειώνεται ότι η παιδική Χορωδία συμμετείχε και στις εκδηλώσεις του Δήμου για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου την Κυριακή στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου.

Σχετικά με τη Χορωδιακή Συνάντηση, επισημαίνεται ότι ήταν αφιερωμένη στο κοινωφελές ίδρυμα «Ελπίς» Τυρνάβου με τους διοργανωτές να ευχαριστούν το κοινό για την ανταπόκριση στο κάλεσμά τους για συγκέντρωση τροφίμων τα οποία την επομένη παραδόθηκαν στους υπευθύνους του Ιδρύματος. Σημειώνεται ακόμη ότι η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.