9 στα 9 ο Γ.Σ.Αμπελώνα και τώρα ο αγώνας των αήττητων!


Συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο Πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα, δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. 

Οι Αμπελωνίτες κέρδισαν εντός έδρας τον Γ.Σ. Σοφάδων με 71 – 53, έκαναν το 9 στα 9 και πλέον ετοιμάζονται για τον σπουδαίο έκτος έδρας αγώνα με τον έτερο αήττητο του ομίλου, τον Γ.Σ. Γόμφων.

Στα αγωνιστικά, οι παίχτες των Χαντζιάρα – Γιαννόπουλου μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι για τη νίκη, επέβαλλαν τον ρυθμό τους, παίρνοντας διαφορά ασφαλείας, την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος, υποχρεώνοντας τους Σοφάδες στην 4η ήττα τους.

Η προσοχή, πλέον, στρέφεται στον αγώνα του Σαββάτου, στην έδρα των Γόμφων, στο πιο σημαντικό παιχνίδι του Πρωταθλήματος, όπου η καλύτερη άμυνα (Γ.Σ.Γόμφων) αντιμετωπίζει την καλύτερη επίθεση (Γ.Σ.Αμπελώνα) για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Το εν λόγω παιχνίδι αποτελεί το τελευταίο για τους Αμπελωνίτες για το 2019 ενώ το επόμενο έχει οριστεί στις 11 Ιανουαρίου του 2020 με αντίπαλο την Καλαμπάκα στην έδρα του Αμπελώνα.

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google