Αιμοδοσίες “Της Ελπίδας” για τα Χριστούγεννα σε Δελέρια, Ροδιά (φωτο)


Ξεκίνησαν με επιτυχία από τα Δελέρια και τη Ροδιά οι Αιμοδοσίες του Συλλόγου μας “Η ΕΛΠΙΔΑ” για τα Χριστούγεννα 2019.
Στις αιμοδοσίες αυτές προσήλθαν πάνω από 40 άτομα έτοιμα και πρόθυμα να προσφέρουν με την καρδιά τους μια φιάλη από το αίμα τους για τον άρρωστο συνάνθρωπό μας.
Τελικά, έδωσαν αίμα 35 αιμοδότες, αριθμός ικανοποιητικός για τους υπεύθυνους της αιμοληψίας του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, που θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος σύμφωνα με τις προσδοκίες του Προέδρου και των Μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Αξίζει, βέβαια να σημειωθεί ότι, απ’ τους προσερχόμενους εθελοντές, προσήλθαν και τέσσερις (4) νέοι, οι οποίοι αιμοδότησαν για 1η φορά, γεγονός που σημαίνει, ότι οι διαρκείς προσπάθειες του Συλλόγου, για την διάδοση και καλλιέργεια της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας, βρίσκουν απήχηση και οι εθελοντές αιμοδότες, διαρκώς αυξάνονται.
Ελπίζουμε και Ευχόμαστε στην 86η αιμοδοσία του Αμπελώνα, που θα γίνει την Κυριακή, 15-12-2019, να προσέλθουν πολύ περισσότεροι αιμοδότες, έτοιμοι να δώσουν λίγο από το αίμα τους και να κάνουν το καλύτερο δώρο προς τον άγνωστο Συνάνθρωπό μας, τώρα που φτάνουν τα Χριστούγεννα.
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ/Σ του Συλλόγου μας, Ευχαριστούν θερμά, όλες και όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες των δύο κοινοτήτων μας,για την ευγενική τους προσφορά(!!!) και εύχονται στους ίδιους και τις οικογένειές τους “Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές”.

(Οι φωτογραφίες από τις αιμοδοσίες στα Δελέρια και τη Ροδιά)

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest