Εργασίες συντήρησης της Π.Ε.Ο Ελασσόνας – Τυρνάβου (φωτο)

Κ. Αγοραστός: «Έργα που δίνουν απτές και αποτελεσματικές λύσεις»

image8 - Εργασίες συντήρησης της Π.Ε.Ο Ελασσόνας – Τυρνάβου (φωτο)

Ολοκληρώνονται με την κατασκευή διαγράμμισης και την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες στην Παλιά Εθνική Οδό Τυρνάβου – Ελασσόνας στο τμήμα που ενώνει τον Τύρναβο με το Μεσοχώρι. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 245.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας. Με το συγκεκριμένο έργο συντηρήθηκαν δύο μεγάλα τμήματα οδού συνολικού μήκους 2,5 χλμ., ένα μεταξύ Τυρνάβου και Δαμασίου και ένα πριν τον οικισμό του Μεσοχωρίου. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ποιοτική μετακίνηση των πολιτών της έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση 700.000,00€ για τη συνέχιση της συντήρησης της οδού με νέο έργο που αναμένεται να υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

«Πρόκειται για έργο ουσίας που ενισχύει την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη διακίνηση των προϊόντων. Στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στους κατοίκους της υπαίθρου δίνοντας λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα. Κάθε έργο που ολοκληρώνουμε και παραδίδουμε, κάνει καλύτερη την καθημερινότητα και τη ζωή των συμπολιτών μας. Αυτή άλλωστε, είναι η πραγματική ουσία της διοίκησης: Να σχεδιάζεις, να υλοποιείς και να ολοκληρώνεις έργα που δίνουν λύσεις, απτές και ουσιαστικές» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

image2 - Εργασίες συντήρησης της Π.Ε.Ο Ελασσόνας – Τυρνάβου (φωτο)image7 1 - Εργασίες συντήρησης της Π.Ε.Ο Ελασσόνας – Τυρνάβου (φωτο)

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 12709 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*