Καπετάνος: «Ένα αίτημα δεκαετιών για τα Φάρσαλα»

Με αφορμή την ανακοίνωση από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκου Παπαευσταθίου, της δημιουργίας ανεξάρτητου τομέα του ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της Ν.Δ. κ. Χρήστος Καπετάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανακοίνωση από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου για τη δημιουργία ανεξάρτητου τομέα στην πόλη των Φαρσάλων, έρχεται να ικανοποιήσει ένα αίτημα δεκαετιών για μία μεγάλη περιοχή με δεκάδες χωριά και περίπου 20.000 μόνιμους κατοίκους, που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν απολάμβαναν τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας που δικαιούνταν.

Σε συνεργασία με το δήμο Φαρσάλων, την 5η ΥΠΕ, το υπουργείο Υγείας και βέβαια τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, καταφέραμε μέσα σε χρόνο ρεκόρ, μόλις τέσσερις μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, να φθάσουμε σ’ αυτή την ευχάριστη εξέλιξη.

Μία εξέλιξη που έρχεται να δικαιώσει και όλους εκείνους που πίστεψαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία, ότι μπορεί με σχέδιο και αποφασιστικότητα να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών αυτής της χώρας.

Είναι ένα από τα πρώτα βήματα σε ένα μακρύ δρόμο, έναν μαραθώνιο, που να είναι σίγουροι όλοι, ότι αυτή η κυβέρνηση θα κερδίσει προς όφελος της κοινωνίας, της χώρας και των επόμενων γενιών.»