Ικανοποίηση Χρήστου Κέλλα, μετά τις διαβεβαιώσεις Βορίδη-Μελά

Κανονικά η πληρωμή της προκαταβολής του προγράμματος νιτρορύπανσης

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή της προκαταβολής του Προγράμματος «Μείωσης της Ρύπανσης Νερού από Γεωργική Δραστηριότητα» στους δικαιούχους αγρότες. 

Αυτή τη διαβεβαίωση έλαβε ο Χρήστος Κέλλας, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί τους, για να τους μεταφέρει τις σχετικές ανησυχίες των παραγωγών. Ανησυχίες που δημιουργήθηκαν, όταν οι τελικοί έλεγχοι που διεξήγαγαν οι ΔΑΟΚ των Περιφερειών, ανέδειξαν ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, στην επικείμενη πληρωμή της νιτρορύπανσης, και συγκεκριμένα σε ένα “θεματικό φίλτρο”, που ενημερώνει το σύστημα για την ύπαρξη ή μη άδειας γεώτρησης στα αρδευόμενα αγροτεμάχια. Η εν λόγω ενέργεια, μάλιστα, αναφερόταν ως “προαιρετική” και “μη δεσμευτική” για το Πρόγραμμα, στη δήλωση της Ενιαίας Ενίσχυσης. 

Ο κ. Κέλλας, προέβη στην παρακάτω δήλωση: 

Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, για την άμεση ανταπόκριση στο θέμα που προέκυψε με την πληρωμή της προκαταβολής του Προγράμματος «μείωσης της νιτρορύπανσης». Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα για το πρόβλημα, επικοινώνησα με την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ευτυχώς, ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά προβλήματα και δόθηκε λύση. Καθημερινά η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει στην πράξη ότι στηρίζει τους έλληνες παραγωγούς και τον πρωτογενή τομέα, κινούμενη γρήγορα και αποτελεσματικά».     

1 1 1 e1574929274482 - Ικανοποίηση Χρήστου Κέλλα, μετά τις διαβεβαιώσεις Βορίδη-Μελά

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13490 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*