Παραιτήθηκε ο ηλικιωμένος Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας


Την παραίτησή του στον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια κατέθεσε ο προσφάτως διορισμένος στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Πατέρας. Ο υπουργός έκανε δεκτή την παραίτησή του.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε και την αυστηρή κριτική που δέχθηκε το Υπουργείο Υγείας, αλλά και η κυβέρνηση, για τον διορισμό 80χρονου πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας, ο ίδιος ο … παρ’ ολίγον Διοικητής Κωνσταντίνος Πατέρας αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή του, την οποία έκανε δεκτή ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο διορισμός του 80χρονου Κωνσταντίνου Πατέρα, τέως γυμνασιάρχη, υποψήφιου πολιτευτή με τη Νέα Δημοκρατία, το ΛΑΟΣ, αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, προκάλεσε αντιδράσεις, ακόμα και εντός των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως στην τοπική οργάνωση της Καρδίτσας, καθώς όπως ελέχθη, η υποψηφιότητά του υπερίσχυσε των υποψηφιοτήτων νεότερων και με περισσότερα προσόντα υποψηφίων για τη θέση.

Πριν ξεσπάσει ο θόρυβος, ο ίδιος φέρεται να δηλώνει ότι θα κρατήσει τον μισθό του διοικητή και θα αποποιηθεί τη σύνταξη του εκπαιδευτικού.

Πηγή: iatropedia.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google