Οι Αιμοδοσίες για τα Χριστούγεννα


Μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία, ανέλαβε ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ.Γιαννόπουλος Γιάννης, πριν λίγες μέρες στον Τύρναβο, όπου συναντήθηκε με τον Νέο Περιφερειακό Σύμβουλο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Μεγάλης και πασίγνωστης στον  Θεσσαλικό χώρο Εταιρείας, ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ Ο.Ε.
Η εν λόγω συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της επιχείρησης σε καλό κλίμα, είχε πολύ θετικά αποτελέσματα, αφού συναποφασίστηκε η πραγματοποίηση αιμοδοσίας, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Τύρναβο, τόσο για  τους εργαζόμενους της εταιρείας, όσο και για Φίλους, πελάτες, αλλά και δημότες του Τυρνάβου που επιθυμούν να αιμοδοτήσουν την ημέρα αυτή.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, τόνισε ότι, πρόκειται για μία πολύ σημαντική συνεργασία, δεδομένου ότι, η συγκεκριμένη εταιρεία απασχολεί, πάνω από ογδόντα (80) εργαζόμενους, κάποιοι από τους οποίους αιμοδοτούσαν, σε οργανωμένη αιμοδοσία με πρωτοβουλία της ίδιας της εταιρείας, μέχρι τον Απρίλιο του 2017.
Από τότε,οι οργανωμένες Αιμοληψίες των εργαζομένων σ’ αυτήν, έπαψαν, για διάφορους λόγους να γίνονται.
Όμως, η πολύ γόνιμη συνεργασία, έφερε αποτέλεσμα και έτσι η ως άνω αιμοδοσία που αποφασίστηκε, εντάχθηκε, μετά από συνεννόηση με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, στις ήδη προγραμματισμένες,για τα Χριστούγεννα, αιμοδοσίες του Συλλόγου μας, δημιουργώντας έτσι ένα πλήρες τετραήμερο αιμοδοσιών, απ’ το οποίο προσδοκούμε ικανοποιητικά αποτελέσματα με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού εθελοντών αιμοδοτών και την συγκέντρωση, σημαντικού αριθμού μονάδων αίματος, οι οποίες θα καλύψουν ανάγκες Συνανθρώπων μας που το έχουν μεγάλη ανάγκη,για την αποκατάσταση της Υγείας των, αλλά και για την ίδια τους τη Ζωή.
Το τετραήμερο πρόγραμμα των αιμοδοσιών του Συλλόγου μας, διαμορφώνεται, όπως ακολουθεί:
Την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, στα Δελέρια.
Την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, στη Ροδιά.
Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, στο Τύρναβο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.      και
Την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, στον Αμπελώνα και καλούμαστε  να είμαστε και πάλι όλοι παρόντες.
Να κάνουμε το καλύτερο δώρο προσφοράς και αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα κάνοντας την καλύτερη πράξη αγάπης προς τον πλησίον μας.

Να χαρίσουμε ΖΩΗ με το αίμα, που θα προσφέρουμε, όπως πολύ παραστατικά φαίνεται και στην αφίσα μας.

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google