Τους πήγε η καρδιά στην …κούλουρη


Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη

Προσοχή στην Εθνική Οδό Λάρισας – Τρικάλων στη Μάνδρα και πιο συγκεκριμένα στο ύψος που είναι η διασταύρωση και το φανάρι του Hot Spot.

Προχθές λίγο μετά τα μεσάνυχτα γύρω στις 00:20, εμφανίστηκε μέσα στο δρόμο (ρεύμα προς Τρίκαλα) ένας ημίγυμνος άνδρας (από τη μέση και πάνω)με κουκουλα στο κεφάλι, έχοντας τα χέρια σε προέκταση, σα να ζητά σε βοήθεια. Από το σημείο περνούσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο με επιβάτες δύο Δαμασιώτες (γιο και μάνα).

Όπως μας μετέφεραν οι ίδιοι, τρόμαξαν στο θέαμα και πέρασαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, διάφορα από το μυαλό τους μέχρι να φτάσουν κοντά.

Ο νεαρός οδηγός έκοψε ταχύτητα όταν είδε τον ημίγυμνο άνδρα να του κάνει σήμα να σταματήσει, για να αποφύγει τα χειρότερα. Όμως στην προσπάθειά του να τον αποφύγει με ήπιο ελιγμό, ο άνδρας (που πιθανότατα ήταν μετανάστης) κλώτσησε το αυτοκίνητο με δύναμη. Σοκαρισμένοι και οι δυο, αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία για το περιστατικό και σκέφθηκαν, τι θα συνέβαινε, πως θα αντιδρούσε αυτός ο άνδρας
αμα το φανάρι στο σημείο ήταν κόκκινο και είχαν σταματήσει.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν να χουν όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί και για αντίστοιχα περιστατικά αλλά και για τα αγριογούρουνα που τις βραδινές ώρες πετιούνται ξαφνικά μέσα στο δρόμο.

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google