ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Η ισχύς εν τη ενώσει…


Άριστη συνεργασία, με ενδιαφέροντα αποτελέσματα, αναδείχθηκε πρόσφατα μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας…

Αυτή είχε ως πρωτεργάτες τον Διευθυντή του 404 ΓΣΝ Συνταγματάρχη Δημήτριο Καραθανάση, τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Συνταγματάρχη Μαρία Νταλιάνη και τον περιφερειακό σύμβουλο Θανάση Παιδή, ενώ οδήγησε στη διεξαγωγή μιας σημαντικής Νοσηλευτικής Ημερίδας, στην οποία συμμετείχαν κορυφαίοι επιστήμονες τόσο από τον ιατρικό – κλινικό χώρο, όσο και από τον ακαδημαϊκή κοινότητα.
Θα πρέπει να καταγραφεί ότι τις εργασίες της ημερίδας παρακολουθήσαν πάνω από 230 άτομα στην αίθουσα – στολίδι της Περιφέρειας Θεσσαλίας επί της οδού Θεοφράστου.

Τα σχόλια από τους συμμετέχοντες ήταν εξαιρετικά και είχαν να κάνουν με την υποστήριξη της Περιφέρειας, τη διάθεση της αίθουσας με τα υπερσύγχρονα μέσα, όπως και συνολικά με την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της ημερίδας.

Κλείνοντας, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η άψογη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και 404 ΓΣΝ Λάρισας έχει επισφραγιστεί από την απόφαση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού να προχωρήσει η ενεργειακή αναβάθμιση του Στρατιωτικού Νοσοκομείου με τα οφέλη να είναι πολυεπίπεδα…

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest