Εκδηλώσεις Εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων


Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό του Αγ. Αχιλλείου Λάρισας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

  1. Γενικός σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ήλιου της 21ης Νοεμβρίου 2019.
  2. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2019.

ΩΡΑ 10:00: Επίσημη έπαρση – υποστολή Σημαίας στο Ηρώο της πόλης με συμμετοχή της  μουσικής 1ης Στρατιάς και τιμητικού στρατιωτικού τμήματος.

ΩΡΑ 11:00: Άφιξη επισήμων και έναρξη δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλίου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ. κ.κ.Ιερώνυμος.

Μετά το τέλος της δοξολογίας και μέσα στον Ιερό Ναό θα ακολουθήσει ομιλία  από τον κ.Κων/νο Γκόλτσο, Δ/ντης  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης.

ΩΡΑ 11:30 : Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τις Ανώτατες Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, πολιτικά κόμματα, συλλόγους καθώς και εκπροσώπους Νομικών Προσώπων και Φορέων που θέλουν να τιμήσουν την εορτή αυτή.

Σιγή ενός λεπτού

Εθνικός Ύμνος

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google