Τώρα: Νεκρές σε χαράδρα στο δρόμο Κατερίνης – Ελασσόνας η 17χρονη και η μητέρα της


Επαληθεύτηκαν οι φόβοι των Αρχών για το χειρότερο σενάριο στην εξέλιξη της υπόθεσης εξαφάνισης της ανήλικης με τα κινητικά προβλήματα μαζί με την μητέρα της από την Κατερίνη.

Το τελευταίο καρέ από κλειστό κύκλωμα μόλις λίγο έξω από την Κατερίνη είχε καταγράψει το μεσημέρι της εξαφάνισης μάνας και κόρης με το αυτοκίνητο της οικογένειας επί της Επαρχιακής Οδού Κατερίνης-Ελασσόνας με κατεύθυνση την Ελασσόνα.

Με αυτό ως μόνο πραγματικό στίγμα οι Αρχές από χθες ξεκίνησαν μία μεγάλη έρευνα «χτενίζοντας» τις χαράδρες επί της Επαρχιακής Οδού, με την συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών, αντρών της ΕΜΑΚ και drone.

Σήμερα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι εντοπίστηκε αρχικά το αυτοκίνητο της οικογένειας σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων λίγο πριν την περιοχή Φωτεινά.

Στη συνέχεια, από κλιμάκια αντρών της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στην χαράδρα εντοπίστηκαν εξωτερικά και περιμετρικά του οχήματος οι σοροί μάνας και κόρης.

Στο σημείο βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης των δύο σορών και του αυτοκινήτου, ενώ έχει κληθεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών για την συλλογή ευρημάτων.

Από τις Αρχές σε αυτή την φάση έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με τα υπόλοιπα ενδεχόμενα δυστυχώς να μένουν ανοικτά.

Πηγή: anikolouli.gr

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google