Στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης-Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη, για να συμμετάσχει στην εκδήλωση-ενημέρωση για τις δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων μέσω του προγράμματος “Λάρισα-Πόλη που μαθαίνει”.

Προσκεκλημένοι εισηγητές ήταν ο κ. Ted Fleming, Καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης και ο κ. Αλέξης Κόκκος, Καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων και επιστημονικός υπεύθυνος του πανεπιστημίου πολιτών του Δήμου Λαρισαίων.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης χαιρέτισε την εκδήλωση, η οποία είχε θέμα: Δημοκρατία και τοπικές κοινωνίες- Διαμορφώνοντας Ενεργούς Πολίτες, τονίζοντας την αξία της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας που μας έχει δώσει ο Θεός να μπορούμε δια μέσου της Προσευχής να είμασθε απελεύθεροι Θεού, οικειακοί του Θεού, η οικογένεια Του, ελεύθεροι στο όνομα Του. Κατέληξε δε ότι η δημοκρατία προϋποθέτει ευθύνη και ηθικό υπόβαθρο για να μπορέσει να αντέξει.

GIF 300x250 - Λάρισα – Πόλη Που Μαθαίνει
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts