Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Γκισάκης

χαμόγελο-παιδιού

Φτωχότερος από χθες ο εμπορικός κόσμος της Λάρισας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Γιάννης Γκισάκης.

Ένας άνθρωπος που μαζί με τη γυναίκα του Σούλα κατάφεραν επί σειρά δεκαετιών να γίνουν ταυτόσημη έννοια στον χώρο των καλλυντικών στην ευρύτερη περιοχή. Γεννήθηκε πριν από 76 χρόνια στον Μαυρόλιθο Βρυοτόπου Αμπελώνα προερχόμενος από αγροκτηνοτροφική οικογένεια. Βρέθηκε σε νεαρή ηλικία στη Λάρισα και ως ανήσυχο πνεύμα άρχισε να ασχολείται μαζί με τη σύζυγό του Σούλα εμπορικά στον χώρο της ομορφιάς. Το πρώτο τους δημιούργημα έκανε την εμφάνισή του επί της οδού Παπαναστασίου το 1975, ενώ πέντε χρόνια αργότερα άνοιξαν το κατάστημα με την επωνυμία «Soula», που αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της μετέπειτα «αλυσίδας» τους, στην οδό Ερμού που υπάρχει ακόμα και σήμερα.

Ο ίδιος φρόντιζε να βρίσκεται καθημερινά επί 45 συνεχόμενα χρόνια στην αγορά και δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται για το μέλλον τόσο της επιχείρησης όσο και του κλάδου. Με τη σύζυγό του απέκτησαν δύο παιδιά, τη Ρίτσα και τον Δημήτρη. Η τραγική σύμπτωση είναι πως σαν σήμερα 17 Νοέμβρη, ημερομηνία της κηδείας του, γεννήθηκε ο γιος του Δημήτρης. Ευτύχησε να δει τέσσερα εγγόνια από τη Ρίτσα και τον Αργύρη Χρυσουλάκη, πριν κλείσει τα μάτια του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 14.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Μαυρόλιθο του Αμπελώνα.

Πηγή: eleftheria.gr

κατάστημα e1596201611198 - Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Γκισάκης
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13852 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*