Ο δήμαρχος Τεμπών μετέβη στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Τουρισμού.


Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κόνσολα, όπου μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα συζήτησαν για τις δυνατότητες περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Τεμπών και συμφώνησαν ότι ο τουρισμός είναι ένας κλάδος που έχει αποδείξει ότι προσαρμόζεται στα νεότερα δεδομένα της εποχής. Ο κ. Μανώλης τόνισε ότι ο Δήμος Τεμπών έχει να προσφέρει πολλά, καθώς το τουριστικό προϊόν του προσφέρεται για όλες τις ηλικίες επισκεπτών, μικρούς και μεγάλους, τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα.

Ένας τουρίστας μπορεί να ζήσει στον Δήμο Τεμπών την περιπέτεια, να περπατήσει στα ορεινά μονοπάτια, να απολαύσει τις υπέροχες και καθαρές παραλίες και να γευθεί την τοπική κουζίνα, έχοντας την δυνατότητα να επισκεφτεί τα Μοναστήρια της περιοχής για προσκύνημα και ευλογία, αλλά και τα ορεινά και γραφικά χωριά τη χειμερινή περίοδο. Στόχος μας είναι οι ξένοι επισκέπτες να ανακαλύψουν τις “άγνωστες” ομορφιές του Δήμου μας», κατέληξε ο κ. Μανώλης.
Το ραντεβού των δύο αντρών ανανεώθηκε μετά την πρόσκληση που απεύθυνε ο δήμαρχος κ. Μανώλης στον Υφυπουργό κ. Κόνσολα, να επισκεφθεί τον Δήμο Τεμπών.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας