Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Ένα ανθρώπινο ποτάμι πλημμύρισε για ακόμη μια χρονιά τους δρόμους της Αθήνας καθώς 60.000 δρομείς από 120 χώρες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους τόσο στη διαδρομή των 42.195 μ. του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, όσο και στους αγώνες 5χλμ, 10 χλμ , στον τελικό του Run Greece ERGO των 3χλμ, αλλά και στους αγώνες παιδιών και Special Olympics.

Στο Μαραθώνιο δρόμο συμμετείχαν και τερμάτισαν με επιτυχία 18 δρομείς μας, από τους οποίους οι 11 για πρώτη φορά! Γιώργος Μπαράκος, Βαγγέλης Ντέλας, Γιάννης Βασίλας (1η συμμετοχή), Στέργιος Μπασδέκης(1η συμμετοχή), Γκίμας Δημήτρης, Ελευθερία Μπουκουβάλα, Δημήτρης Μπαράκος, Λέανδρος Κακαδιάρης(1η συμμετοχή), Χρήστος Φούντας(1η συμμετοχή), Γιάννης Μπούμπας, Κώστας Σιάσιος(1η συμμετοχή), Βαγγέλης Χαμαϊδής, Δημήτρης Καρανάσιος(1η συμμετοχή), Αποστόλης Γκανάτσιος(1η συμμετοχή), Αποστόλης Μανδηλάς(1η συμμετοχή), Ελένη Σιαφαρίκα(1η συμμετοχή), Γεωργία Κοκκώνη(1η συμμετοχή) και Νίκη Μανδραλή(1η συμμετοχή).

Στα 10 χλμ. τερμάτισαν με επιτυχία οι δρομείς μας: Χιλέλης Δήμος, Κόνα Μαρία, Νάρη Χρύσα, Γιαννούλας Χρυσόστομος, Χιλέλης Γιάννης, Αγοραστού Ντίνα Μπουλουμπάσης Θανάσης, Μπουλουμπάσης Δημήτρης, Γιαννούλας Γιώργιος και Γιαννούλα Κλαίρη ενώ στα 5 χλμ. η Δώρα Χαμαϊδή, η Ανδριάνα Χαρταλάμη, ο Απόστολος Γκελσίνης, η Έλενα Καμβούκου και η Φαίδρα Κακαδιάρη.

Τέλος μεγάλη επιτυχία ήταν η 3η θέση στην κατηγορία του για τον Γιάννη Ζιώγα στον τελικό του Run Greece ERGO 3χλμ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε ομαδική μετάβαση με βανάκι, με συμμετοχή 21 δρομέων και 2 συνοδών, στην Πρωτεύουσα για τους αγώνες του 37ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας. Η αναχώρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου και η επιστροφή την Κυριακή τα μεσάνυχτα ολοκληρώνοντας έτσι ένα απόλυτα επιτυχημένο δρομικό και ψυχαγωγικό Σαββατοκύριακο σε συνεργασία με το πρακτορείο τουρισμού Μαντέλας Travel και τον οδηγό και ιδιοκτήτη του πρακτορείου Τάκη Μαντέλα που τον ευχαριστούμε πολύ.

Πολλά συγχαρητήρια στους δρομείς μας που έτρεξαν στους αγώνες του 37ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας.