Στην εντατική ο Ανδρέας Λιόντος


Με προσωπική του δήλωση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας αναφέρει:

Δυστυχώς τη χαρά μου σήμερα, παρά τα όσα τραβήξαμε για να φτάσουμε στη μεγάλη νίκη, μου τη χάλασε μια δυσάρεστη είδηση που την έμαθα πριν από λίγο.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΛ μας στα δύσκολα χρόνια της Football League και των πρώτων ετών της Super League, όταν προσπαθούσαμε να φτιάξουμε την ομάδα, να πάρουμε αδειοδοτήσεις, να εξοφλήσουμε τα χρέη με απέναντι μας όλο το νοσηρό περιβάλλον της παλιάς αρρωστημένης ΑΕΛ με τα 20 εκατομμύρια ευρώ χρέη και τα 3 ΑΦΜ, ο Ανδρέας Λιόντος ευρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου ΙΑΣΩ μετά από τετραπλό και δύσκολο μπάι πας.

Δυστυχώς έχω φύγει από τη Λάρισα και είμαι καθ’ οδόν για Αθήνα και είναι αδύνατον να είμαι δίπλα στην εκλεκτή σύζυγό του και τα παιδιά του, όμως σε λίγο θα βρίσκονται κοντά τους και το προεδρείο της ΑΕΛ και όλοι οι παλιοί συνεργάτες του στο ΔΣ της ΑΕΛ και αύριο θα τον επισκεφθούν, εφόσον το επιτρέψουν οι θεράποντες ιατροί, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές μας.

Ο Ανδρέας Λιόντος είναι ένας από τους ανθρώπους που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή στη Λάρισα και τον περιμένω πάλι κοντά μας, στη διοίκηση της ΑΕΛ και στο γήπεδο μας.

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google