Σύναξη των Εν Λαρίση Αγίων (φωτο)

χαμόγελο-παιδιού

Εορτάζει αυτές τις ημέρες η τοπική εκκλησία την κοινή σύναξη απάντων των εν Λαρίση Αγίων και με την ευκαιρία αυτή ξεκίνησαν οι πλούσιες λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης.
Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των ιερών λειψάνων των τοπικών Αγίων και της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Αρμενιώτισσας στον προαύλιο χώρο του ναού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Αποστόλου Καλογιάννη, αρχόντων του τόπου και πλήθος κόσμου.
Αφού έγινε η εναπόθεση των Ιερών Λειψάνων, ο σεπτός μας Ποιμενάρχης προεξήρχε στην επίσημη Δοξολογία και κατόπιν στη σύντομη προσλαλιά του αναφέρθηκε στη δύναμη των Αγίων της Εκκλησίας, που μας δεικνύουν διαρκώς τον δρόμο της Θεώσεως, της σωτηρίας και του αγιασμού και επικαλέσθηκε την χάρη τους αλλά και την θεία τους ευλογία.

κατάστημα e1596201611198 - Σύναξη των Εν Λαρίση Αγίων (φωτο)
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13884 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*