Δεν μας εκφράζει ο κ. Μπαϊραχτάρης


Προβληματισμός και αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον κτηνοτροφικό κόσμο του δήμου Τυρνάβου, μετά τις ανακοινώσεις Μπαιραχτάρη προς τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ Μ.Βοριδη.

Άμεση είναι η παρέμβαση του πρώην δημάρχου Τυρνάβου και μέλος του συλλόγου κ. Αθ.Νασικα, και των μελών επίσης τού ΔΣ του συλλόγου κ. Στ.Σπανογιαννη και Στ. Φουρκιωτη.

Σε κοινή τούς ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής.

” Δεν εκφράζουν ούτε εμάς ούτε το σύνολο των κτηνοτρόφων οι ανακοινώσεις του Αρ.Μπαιραχταρη.Ο σύλλογος αυτός δημιουργήθηκε για να προασπίσει τά συμφέροντα των κτηνοτρόφων και να επιλύσει προβλήματα του κλάδου και επουδενί να γίνει κομματικό παραμαγαζο κάποιων. Όλοι σίγουρα κάπου ανήκουμε πολιτικά και αυτό είναι σεβαστό δικαίωμα του καθενός.. αλλά πρώτα είμαστε συνδικαλιστές.. έχουμε ευθύνη απέναντι σε τόσους συναδέλφους και δεν τους τιμούμε σωστά με τέτοιες ανακοινώσεις που ουδέποτε συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν σε κανένα συμβούλιο.

Αναρωτιόμαστε ποιός είναι ο καθοδηγητής του κ. Μπαιραχταρη?

Ποιοι τον σπρώχνουν σε πολιτικές ανακοινώσεις?

Ο κτηνοτροφικός σύλλογος δεν θα γίνει ο δούρειος ίππος κανενός για μικροπολιτικες σκοπιμότητες. Αλήθεια γιατί επί τέσσερα και πλέον χρόνια δεν αποζημίωσε τούς κτηνοτρόφους για τόν καταρροικο πυρετό ή προηγούμενη κυβέρνηση?

Τα ερωτήματα είναι ρητορικά.

Εμάς ως κτηνοτρόφους δεν μας αφορά το πολιτικό παιχνίδι κανενός.. Θέλουμε να αποζημιωθούν όλοι οι συνάδελφοι που επλήγησαν από τον καταροικο πυρετό.

Ας βρει τον τρόπο ο υπουργός… αρκεί να το κάνει.. Δεν θα τού υποδείξουμε εμείς τον τρόπο.. Εμείς θέλουμε το αποτέλεσμα…

Τέλος, θεωρούμε τις ανακοινώσεις επί προσωπικού, στο πρόσωπο του υπουργού κ. Μ.Βοριδη, ως μια κακή στιγμή για τόν συνδικαλισμό, και ζητούμε επισήμως ραντεβού μαζί του, όχι σέ σταβλικη μονάδα, αλλά στο γραφείο του υπουργού στην Αθήνα, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και χρειάζονται καλή θέληση , σοβαρές προτάσεις και πολύ δουλειά για να επιλυθούν.
Σπανογιανης Στέλιος, Νασίκας  Αθανάσιος, Φουρκιωτης Στέλιος “.
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google