Ο κ. Βορίδης δεν στέκεται στο πλευρό των κτηνοτρόφων


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΚΑΤΑΡΡΟΪΚΟ ΠΥΡΕΤΟ”

Πίκρα, απογοήτευση, αγανάκτηση και θυμό, είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις των αιγοπροβατοτρόφων, μετά την απαράδεκτη και προκλητική απόρριψη της τροπολογίας για τον “καταρροϊκό πυρετό” που κατέθεσε στη βουλή ο πρώην υπουργός, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρος Αραχωβίτης, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου από τον νυν υπουργό κ. Μάκη Βορίδη.

Ο θυμός και η αγανάκτηση των κτηνοτρόφων επιτείνεται, ειδικά όταν πληροφορούμαστε ότι στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων “Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις”, που ψηφίστηκε την Πέμπτη και που αναμέναμε να γίνει δεκτή η σχετική τροπολογία, έχουν περάσει άρθρα και τροπολογίες, κυριολεκτικά ρουσφέτια φίλων, επιχειρηματιών, δημάρχων, πολιτευτών αλλά ο κ. Βορίδης δεν θέλησε να περάσει ένα δίκαιο αίτημα των αιγοπροβατοτρόφων του νομού Λάρισας και να άρει μια παράφορη αδικία που υφίστανται οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας.

Δυστυχώς-ειδικά τώρα-μετά από αυτή τη δυσμενή και άκρως προσβλητική εξέλιξη, είναι πλέον καταφανέστατο ότι ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης, δεν είναι απλά αντίθετος στην άρση της αδικίας των κτηνοτρόφων, αλλά θέτει τον εαυτό του κάθετα απέναντί μας.

Δυστυχώς πιστεύαμε ότι έστω την τελευταία στιγμή, θα έπραττε το ορθό και το δίκαιο, επέλεξε όμως το ανορθόδοξο, το παράλογο και το άδικο.

Δυστυχώς και εμπράκτως πλέον, οι αδικημένοι κτηνοτρόφοι δεν αποτελούν για τον κ. Βορίδη κοινωνική τάξη, αντάξια σεβασμού αλλά χλευασμού.

Δυστυχώς  ο κ. Βορίδης, με την απορριπτική του πράξη, επιβεβαιώνει καταφανέστατα, με ποιους επιθυμεί να συναλλάσσεται, να συνδιαλέγεται και να συνδιασκεδάζει.    

 

 Δυστυχώς κύριε Βορίδη αποδεικνύετε στην πράξη, ότι πράγματι είστε με την πλευρά των ισχυρών φίλων σας και όχι στο πλευρό των ανίσχυρων κτηνοτρόφων.

Τα καλύτερα έρχονται…  

Τύρναβος 26-10-2019

Για το Δ.Σ. του Κτηνοτροφικού 

Συλλόγου δήμου Τυρνάβου

Αργύρης Μπαϊραχτάρης

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας