Θανάσης Παιδής: Τιμή και Δόξα στους εκτελεσθέντες της Καλλιθέας

Στην Καλλιθέα Ελασσόνας βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής όπου σε μια σεμνή τελετή αποδόθηκε φόρος τιμής στους εκτελεσθέντες κατοίκους του χωριού . Μετά την εκδήλωση ο κ. Θανάσης Παιδής ανέφερε :

«Σήμερα, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Θεσσαλίας με συναισθήματα συγκίνησης τιμήσαμε τη θυσία των άδικα εκτελεσθέντων πατριωτών που «έπεσαν» ως ήρωες . Διατηρούμε ζωντανή τη μνήμη τους και μας εμπνέει το μήνυμα της άδικης θυσίας τους να τονίσουμε για άλλη μια φορά την καταδίκη του ναζισμού και κάθε μορφής ολοκληρωτισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θανάσης Παιδής προσθέτοντας, ότι, « Οφείλουμε η μνήμη των εκτελεσθέντων να παραμείνει αιώνια. Μαζί όμως με τη μνήμη πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή όσο ποτέ άλλοτε και την αποστροφή μας στη φρίκη του πολέμου και στις θηριωδίες, που χαρακτηρίζουν φασιστικά καθεστώτα όπως αυτό του ναζισμού. Όλοι οι φορείς ενωμένοι με τους πολίτες, με την έγκριση της Βουλής των Ελλήνων διεκδικούμε την απόδοση των αποζημιώσεων για τα εγκλήματα των κατακτητών σε όλα τα μαρτυρικά χωριά μας»

1 e1571639724382 - Θανάσης Παιδής: Τιμή και Δόξα στους εκτελεσθέντες της Καλλιθέας

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13767 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*