ΚΕΛΛΑΣ: ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ

ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Η μεγάλη παρουσία νέων ανθρώπων που ασχολούνται με τη γη και παράγουν παραδοσιακά προιόντα, με προοπτικές να κατακτήσουν τις διεθνείς αγορές, εδώ στα ιστορικά Αμπελάκια, με γεμίζει από ικανοποίηση και αισιοδοξία. Πόσο μάλιστα, όταν συνδιοργανωτής της Γιορτής είναι ο νέος Συνεταιρισμός, που    βαδίζει στα χνάρια των προγόνων μας, συνεχίζοντας την παράδοση του υγιούς “συνεταιρίζεσθαι”.

3 - ΚΕΛΛΑΣ: ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ

Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας στον χαιρετισμό του στην 19η Γιορτή Καστάνου που διοργανώθηκε στα Αμπελάκια από τον δήμο Τεμπών και την Περιφέρεια. 

2 - ΚΕΛΛΑΣ: ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ

Σύμφωνα με τον Αν. Γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. «η καστανοκαλλιέργεια κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και οι προοπτικές της είναι κάτι παραπάνω από ευοίωνες. Η ευρύτερη περιοχή του Κισσάβου φημίζεται για την παραγωγή κάστανου, ενός ποιοτικού προϊόντος, ικανού να πρωταγωνιστήσει σε ολόκληρο τον κόσμο». 

«Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επεξεργάζεται ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της υπαίθρου, που θα στηρίζει τον Έλληνα παραγωγό, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας», τόνισε ο κ. Κέλλας, ενώ  με αφορμή και την παρουσία μελών του Συνεταιρισμού, υπενθύμισε πως “το Νομοσχέδιο, που έρχεται στη Βουλή, φέρνει κίνητρα και φοροελαφρύνσεις για τα μέλη των Συνεταιρισμών”. 

amp11 - ΚΕΛΛΑΣ: ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ

Τέλος, ο Λαρισαίος πολιτικός αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των καστανοπερίβολων, επεσήμανε: 

“Επειδή για να υπάρχει μέλλον και αγροτική οικονομία, θα πρέπει να υπάρχει και ιδιοκτησία, επιτρέψτε μου να μεταφέρω την αισιοδοξία μου για την επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στα καστανοπερίβολα της ευρύτερης περιοχής του Κισσάβου, μετά και τη συνάντηση, που είχαμε με αντιπροσώπους Συνεταιρισμών, με τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, κ. Αραβώση, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις”.

1 - ΚΕΛΛΑΣ: ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ

amp4 - ΚΕΛΛΑΣ: ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13767 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*