Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου προς τους πολίτες.

τυρναβος

Καλούμε όλες και όλους, που πιστεύουν στις αξίες της ελευθερίας, της κοινωνικής προόδου, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.

Όσες και όσους τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν απέναντι στην ιδιοτέλεια, στον ακραίο ατομισμό αλλά και στην περιθωριοποίηση των ευάλωτων κομματιών της κοινωνίας, των γυναικών, και των νέων.

Όσες και όσοι συναντηθήκαμε και αντισταθήκαμε στις συνέπειες της κρίσης και τις πολιτικές λιτότητας, στην υποβάθμιση του κόσμου της εργασίας, του δημοσίου χώρου, των γειτονιών μας, των σχολείων και των νοσοκομείων μας. Να συνεχίσουμε να παλεύουμε, μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Να ανταποκριθούμε στο μεγάλο δημοκρατικό και προοδευτικό κάλεσμα.

Να ενταχθούμε στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και στη πορεία προς το 3ο Συνέδριο, να συνδιαμορφώσουμε ένα κόμμα αριστερό, μαζικό, λαϊκό, ριζοσπαστικό, δημοκρατικό που θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας.

Καλούμε τα παλιά και νέα μέλη, τους παλιούς και νέους φίλους την Τρίτη και ώρα 7.οο μ.μ. στο Εμμανουήλειο σε συνάντηση-συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία προς το Συνέδριο.

Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές μελών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα isyriza.gr

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13767 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*