Δωρεάν διέλευση από τα διόδια για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους εργαζόμενους στο δήμο Τεμπών


Διαβεβαίωση του υπουργού Υποδομών Κωνσταντίνου . Καραμανλή στον Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη.

Ελεύθερα και χωρίς να επιβαρύνονται με το αντίτιμο διοδίων θα περνάνε από τις σήραγγες των Τεμπών οι κάτοικοι του δήμου Τεμπών, για ένα εξάμηνο, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών ενίσχυσης της υφιστάμενης γέφυρας Πηνειού από τις 21 Οκτωβρίου και ως την περάτωση των εργασιών.
Ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης είχε συναντήσεις για το θέμα αυτό, τόσο με τον Γενικό Γραμματέα κ. Καραγιάννη και με τον Υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή, όσο και με εκπροσώπους της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στους οποίους τόνιζε «την υποχρέωση της πολιτείας να διασφαλίσει στους μόνιμους κατοίκους του δήμου Τεμπών αλλά και στους εργαζόμενους εναλλακτική διαδρομή χωρίς διόδια. Από τη στιγμή που λόγω συντήρησης της γέφυρας του Πηνειού η παράπλευρος οδός της ΠΑΘΕ καθίσταται μη προσπελάσιμη, είναι εύλογο το αίτημα του δήμου μας για εξαίρεση των μονίμων κατοίκων του και των εργαζομένων από την καταβολή διοδίων για όσο διάστημα διαρκούν οι εργασίες συντήρησης».

Τελικά ο Υπουργός Υποδομών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, αφουγκραζόμενος το δίκαιο αίτημα του δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη, συναντήθηκε με τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» κ. Δημήτρη Γκατσώνη και βρέθηκε η επιθυμητή λύση.

Γ. Μανώλης

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου για την ικανοποίηση του αιτήματος και τους βουλευτές του νομού για το ενδιαφέρον τους και διαβεβαίωσε τους δημότες ότι η νέα δημοτική αρχή θα συνεχίσει με το ίδιο σθένος και στο μέλλον να υπερασπίζεται τα συμφέροντα τους.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google