Απαντήσεις στο θρίλερ εντοπισμού των οστών στο Φράγμα Γυρτώνης έξω από την Λάρισα έδωσε η εξέταση DNA.
O Δημήτρης Μπατσίλας 48 χρόνων είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της οικογένειας του στη Λάρισα το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαρτίου 2018.

Ήταν τρόφιμος της κλινικής «Αγία Φωτεινή», στη Λάρισα, όμως είχε επισκεφτεί τους δικούς του για το τριήμερο.

Η ετικέτα με γραμμένο αντρικό επώνυμο στην φόρμα του δεν ταίριαζε με εκείνον ούτε με κάποιον άλλον εξαφανισθέντα.

Ωστόσο, οι Αρχές μέχρι να προκύψουν τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης από το DNA, έλεγχαν μήπως το άτομο που φορούσε την φόρμα προερχόταν από κάποιο κοινόβιο, όπως φυλακή ή κλινική, όπου συνήθως γράφονται τα επώνυμα των κατόχων στα ρούχα και ενδεχομένως του είχαν δώσει να φορέσει την φόρμα κάποιου άλλου.

GIF 300x250 - Στον Δημήτρη Μπατσίλα ανήκουν τα οστά από το φράγμα Γυρτώνης

Η εκτίμηση από την ιατροδικαστική εξέταση από νωρίς εξαίρεσε την πιθανότητα να ανήκαν τα οστά σε γυναίκα άρα και σε πιθανές περιπτώσεις από την γύρω περιοχή, λόγω του όγκου των οστών που παρέπεμπαν σε ψηλό άντρα, όπως ήταν ο Δημήτρης Μπατσίλας και λόγω του νούμερου της φόρμας που ανήκε σε επίσης εύσωμο άντρα, όπως ήταν ο αγνοούμενος.

Από την εξέταση των υπαρχόντων οστών δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Για την περίπτωση του Δημήτρη Μπατσίλα είχε ενεργοποιηθεί και Silver Alert, την εποχή της εξαφάνισής του.

Πηγή: anikolouli.gr

PLATANOS1 e1572621109197 - Στον Δημήτρη Μπατσίλα ανήκουν τα οστά από το φράγμα Γυρτώνης
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts