Αιμοδοτούμε για παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.


Σήμερα 17 οκτωβρίου 2019 στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η τακτική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας υπέρ της Τράπεζας Αίματος της ΕΛ.ΑΣ. Η ανταπόκριση των συναδέλφων υπήρξε για ακόμη μια φορά μεγάλη, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν (69) μονάδες αίματος.

Ενόψει των εκδηλώσεων εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου με μέριμνα της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Αρχηγείου μας οι μισές απο τις φιάλες που θα συγκεντρωθούν πανελλαδικά για την Τράπεζα αίματος του Σώματος ( και αύριο 18/10/2019 στα Δημόσια Νοσοκομεία) θα διατεθούν σε παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Το Σωματείο μας διοργανώνει δύο (2) τακτικές αιμοδοσίες, τη μια κάθε Οκτώβριο τιμώντας την εορτή του Προστάτη Αγίου μας και την άλλη πριν την εορτή του Πάσχα. Ανάλογα δε με τις ανάγκες και μετά από αίτημα του τοπικού Κέντρου Αιμοδοσίας, διοργανώνει και έκτακτες αιμοδοσίες. Συνολικά προσφέρουμε στη τράπεζα αίματος του Σώματος (250) και πλέον μονάδες αίματος κατ’ έτος!

Ευχαριστήσουμε δημόσια τη διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για την άψογη πολυετή συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους οι οποίοι αφιέρωσαν δέκα λεπτά από το χρόνο τους δίνοντας ζωή με το αίμα τους.

Καλούμε όσους συναδέλφους μας και πολίτες δεν έχουν δώσει αίμα, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στο συνάνθρωπο τους!

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google