Πότε έρχονται φθινοπωρινές εκπτώσεις, Black Friday και Cyber Monday


Οι ευκαιρίες για τους καταναλωτές να αγοράσουν σε καλύτερες τιμές τα προϊόντα που επιθυμούν αρχίζουν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, όταν και ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν για ένα δεκαήμερο ενώ τα εμπορικά καταστήματα μπορούν, προαιρετικά να λειτουργήσουν και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 από ώρα 11.00 έως 18.00.

Μετά το τέλος των ενδιάμεσων εκπτώσεων έρχεται η Βlack Friday, η όποια τα τελευταία χρόνια έχει απήχηση στη χώρα μας, με τα καταστήματα να προχωρούν σε προσφορές και τους καταναλωτές να ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό.

Η Black Friday ορίζεται συνήθως την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών. Φέτος πέφτει στις 29 Νοεμβρίου 2019. Υπενθυμίζεται ότι Έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έδειξε ότι οι Έλληνες καταναλωτές τη συγκεκριμένη ημέρα το 2018, ξόδεψαν από 50 έως 100 ευρώ.

Μετά τη Black Friday, ακολουθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, η Cyber Monday. H συγκεκριμένη ημέ ρα αφορά στις ηλεκτρονικές αγορές, κάτι σαν το online αντίστοιχο της Black Friday και πραγματοποιείται τρεις μέρες μετά τη γιορτή των Ευχαριστιών, δηλαδή μετά την πρώτη Δευτέρα μετά την Black Friday.

aftodioikisi.gr

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google