Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου


– Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 19:30 θα πραγματοποιήσει το εσπερινό του κήρυγμα στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου, με θέμα: « ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ».
– Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 17:30 θα τελέσει τον αγιασμό ενάρξεως της σχολής γονέων του Ι. Ν. της Του Θεού Σοφίας και θα αναπτύξει το θέμα: « Μικρές επισημάνσεις σε μεγάλες παρανοήσεις».
– Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 11:00 θα ομιλήσει στους κληρικούς της Μητροπόλεως, στην Ιερατική Σύναξη που θα πραγματοποιηθεί στον Ι. Ν. Γενεσίου της Θεοτόκου Κοιλάδος.
– Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει στον Ι. Ν. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης και θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία για την εορτή του Αγίου Αρτεμίου, προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας.
– Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 18:00 θα ομιλήσει στην αίθουσα της ΓΕΧΑ Λαρίσης.
– Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 19:30 θα τελέσει τον αγιασμό ενάρξεως της σχολής γονέων του Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.
– Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει στον Ι. Ν. Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Μονεμβασιώτου.
ειδησ
– Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 18:00 θα τελέσει τον αγιασμό της ενάρξεως του φροντιστηρίου υποψηφίων κατηχητών στην αίθουσα της Κατακόμβης του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης.
ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google