Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΟΛΥΜΠΟΣ συμμετείχε σε μία από τις κορυφαίες επιχειρηματικές εκδηλώσεις παγκοσμίως, τη Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου 2019 στην Κολωνία της Γερμανίας.
Η έκθεση επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη φήμη της, καθώς συγκέντρωσε  περισσότερους από 170.000 επισκέπτες από 201 χώρες, και περίπου 7.500 εκθέτες από 106 χώρες, καταρρίπτοντας τις προηγούμενες επιδόσεις της.

IMG 6664 - Χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν τα νέα προϊόντα της ΟΛΥΜΠΟΣ

Η ΟΛΥΜΠΟΣ σηματοδότησε τη φετινή της παρουσία μέσα από δύο περίπτερα. Το πρώτο ήταν εκείνο των γαλακτοκομικών προϊόντων, ενώ το δεύτερο ένα κομψό περίπτερο ροφημάτων με χυμούς, τσάι καθώς και μια ευρεία γκάμα από ροφήματα καρπών.
Οι πάσης φύσεως επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιες ελληνικές γεύσεις, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τη φέτα και το ελληνικό γιαούρτι, όσο και για τους φυσικούς φρέσκους ελληνικούς χυμούς, και τα ροφήματα ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ.

Την παράσταση έκλεψαν πάντως οι νέες αφίξεις, όπως το OLYMPUS Grill Cheese “Meze”, και το αυθεντικό παγωμένο ελληνικό τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ.

IMG 3850 - Χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν τα νέα προϊόντα της ΟΛΥΜΠΟΣ

Η παρουσία μας στην Anuga 2019 και η επαφή μας με ένα παγκόσμιο πελατολόγιο, αποτελεί μέρος της συνεχούς διαδικασίας ανάπτυξης της εταιρείας μας, η οποία  απέφερε μια διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα τροφίμων υψηλής ποιότητας όπως είναι το σήμα ΟΛΥΜΠΟΣ. Συνεχίζουμε θέτοντας υψηλότερους στόχους για το μέλλον.

IMG 6666 - Χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν τα νέα προϊόντα της ΟΛΥΜΠΟΣ

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *