Σκοτώθηκαν δυο αδέλφια στο Μοναστήρι της Παναγίας Σπηλιάς (φωτ. & βίντεο)

Τραγικό τέλος βρήκαν δυο αδέλφια στο δρόμο φεύγοντας από το Μοναστήρι των Αγράφων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr δυο αδέλφια από χωριό της Καρδίτσας (73 ετών ο άντρας-λίγο μικρότερη η αδελφή του) είχαν βρεθεί στο Μοναστήρι για προσκύνημα το μεσημέρι της Τρίτης. Αναχώρησαν περί τις 7.30 μ.μ. και έκτοτε αγνοούνταν. Τους αναζήτησαν οι οικείοι τους, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να βρεθούν.

Το απόγευμα της Τετάρτης και ενώ εργάτες που δούλευαν στο Μοναστήρι έφευγαν είδαν στη στροφή (… όπου παρά τις παρακλήσεις του Ηγουμένου της Μονής δεν έχει τοποθετηθεί προστατευτικό στηθαίο) φρενάρισμα αυτοκινήτου. Στάθηκαν στην πλαγιά και είδαν το όχημα πολλά μέτρα πιο κάτω καθώς φαίνεται πως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του. Στο σημείο, όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr , έφτασαν άντρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι έφτασαν με πολύ μεγάλη δυσκολία στο δύσβατο σημείο που είχαν εγκλωβιστεί το αυτοκίνητο και οι επιβαίνοντες σε αυτό. Τους ανέσυραν, δυστυχώς, νεκρούς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Μοναστήρι της Παναγίας Σπηλιάς είναι ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα της Θεσσαλίας και δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Μόλις προ μηνών ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση στα τελευταία χιλιόμετρα προς το Μοναστήρι (όπου έγινε και το συγκεκριμένο τροχαίο), ενώ μοιάζει επιτακτική η ανάγκη περαιτέρω βελτίωσης του δρόμου. Άμεσα.

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr