Ευχαριστήρια μηνύματα από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τύρναβου

τυρναβος

Ευχαριστήριο μήνυμα στην Υπηρεσία  Καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου και τους εργαζόμενους

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου ευχαριστεί θερμά την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου και τους εργαζόμενους σ’ αυτή για την άμεση ανταπόκριση και την άψογη εκτέλεση των εργασιών που τους ανατέθηκαν στο σχολείο μας στις 25 Σεπτεμβρίου, λόγω βλάβης σε υδραυλική εγκατάσταση με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το ισόγειο του κτιρίου.

Σας ευχαριστούμε θερμά που σταθήκατε στο πλευρό μας.

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Τυρνάβου

Το Διδακτικό Προσωπικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου ευχαριστεί θερμά την κα Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και όλους τους γονείς για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας προς αντιμετώπιση έκτακτου συμβάντος στο σχολείο, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, που προκλήθηκε από υδραυλική βλάβη με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το σχολείο.

Σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία, την αμέριστη και διαρκή συνεισφορά στην επίλυση ζητημάτων καθώς και την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν για το καλό του σχολείου και των παιδιών μας. 

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13481 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*