Στη Λάρισα συνελήφθησαν οι γονείς που άρπαξαν τα παιδιά από τον παππού τους και εξαφανίστηκαν

Στη Λάρισα εντοπίστηκαν οι δυο γονείς που κατηγορούνται για αρπαγή των ανήλικων παιδιών τους, την επιμέλεια των οποίων είχαν αναλάβει με εισαγγελική εντολή ο παππούς, η γιαγιά και η θεία του 30χρονου πατέρα.

Η τύχη των τεσσάρων μικρών παιδιών αγνοείτο από την Παρακσευή όταν, οι δυο γονείς, σε μια από τις επισκέψεις που είχαν δικαίωμα σύμφωνα με απόφαση της δικαιοσύνης να κάνουν στα παιδιά τους, σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες, έφυγαν με αυτά χωρίς να επιστρέψουν στο σπίτι και χωρίς να ενημερώσουν τους υπεύθυνους για την επιμέλεια των παιδιών.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές, που από την αρχή δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο οι γονείς να έχουν φύγει από την Κρήτη.

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν καθώς το απόγευμα του Σαββάτου, οι γονείς εντοπίστηκαν στη Λάρισα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του ΑΤ Κιλελέρ.

Η μητέρα των παιδιών σε επικοινωνία που είχε με το Flashnews.gr ισχυρίστηκε οτι ολόκληρο το καλοκαίρι, η ίδια και ο σύζυγός της φρόντιζαν τα παιδιά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, εις γνώση των ανθρώπων που είχαν την επιμέλεια τους. Η 26χρονη μητέρα δίνει μια τελείως διαφορετική εκδοχή για το αν είναι σε θέση να μεγαλώσει τα παιδιά της, ωστόσο αυτό αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης από την δικαιοσύνη και τις υπηρεσίες πρόνοιας.

Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και οι γονείς κρατούνται στο Α.Τ του Κιλελέρ στη Λάρισα.

Πηγή: cnn.gr