Τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Λάρισας

Ο Περιφερειακός Δ.Ε. Θεσσαλίας, με το υπ αρ. πρωτ 12266 / 23-09-2019 έγγραφό του, ζήτησε αιφνιδιαστικά, από το σύνολο των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας να τον ενημερώσουν για τις ελλείψεις και τα πλεονάσματα ωρών, των εκπαιδευτικών.

Η Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας καταγγέλλει τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κο. Δοδοντσάκη, για την παράκαμψη των ΠΥΣΔΕ, τα οποία είναι τα μόνα αρμόδια να διαπιστώνουν τυχόν κενά και πλεονάσματα. Οι σχολικές μονάδες υποχρεούνται να ενημερώνουν τα ΠΥΣΔΕ και ο Περιφερειακός Δ.Ε. έχει τη δυνατότητα να αντλεί τα απαιτούμενα στοιχεία από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Η συγκεκριμένη ενέργεια του Περιφερειακού Δ.Ε., εκτός από τον υπερβάλλοντα ζήλο του, καταδεικνύει και την πλήρη απαξίωση του προς τα Υπηρεσιακά Συμβούλια της Θεσσαλίας, γεγονός που δε μπορούμε να επιτρέψουμε.

Απαιτούμε την ανάκληση του συγκεκριμένου εγγράφου και με αφορμή το περιστατικό αυτό, διατυπώνουμε το πάγιο αίτημα μας προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, να επανέλθει η εκτίμηση των ΠΥΣΔΕ στους πίνακες Γ’, σύμφωνα με τους οποίους γίνονται οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών.

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13481 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*