Ποιοι θα πάρουν χρήματα έως τις 27 Σεπτεμβρίου


Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί έως τις 27 Σεπτεμβρίου καθώς θα καταβληθούν το ΚΕΑ, το επίδομα ενοικίου, τα προνοιακά επιδόματα και διατροφικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ αλλά και οι συντάξεις στους δικαιούχους.

Αναλυτικά:

-Το ΚΕΑ

Μεταξύ 24 και 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους.

 – Το επίδομα ενοικίου

Μεταξύ 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2019 αναμένεται να καταβληθεί τι επίδομα στέγασης στους δικαιούχους. Η πληρωμή του επιδόματος αφορά όσων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Αυγούστου.

– Τα προνοιακά επιδόματα και διατροφικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ

Στις 25 Σεπτεμβρίου θα καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα στους δικαιούχους, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Οργανισμού.

– Συντάξεις

Από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 27 του ίδιου μήνα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Οκτωβρίου στους δικαιούχους. Αναλυτικά:

-Ο ΟΑΕΕ, Ο ΟΓΑ , το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Οκτωβρίου 2019 την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στους δικαιούχους.

Ενώ το ΙΚΑ και το ΝΑΤ θα καταβάλλουν τις συντάξεις Οκτωβρίου 2019 την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019. Την ίδια μέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος. Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Οκτωβρίου 2019 την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019. Επισημαίνεται ότι ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Οκτωβρίου 2019 των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

ΠΗΓΗ:

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google