Σύλληψη του προμηθευτή λαθραίων τσιγάρων στην ΑΣΟΕΕ: Είχε 3.000 ευρώ ημερήσιο τζίρο!

Περισσότερα από 1.500 πακέτα λαθραία τσιγάρα την ημέρα, προωθούσε μέσω των διακινητών στην περιοχή της ΑΣΟΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης που διενεργεί η Αστυνομία, ο 37χρονος που συνελήφθη ως βασικός προμηθευτής των κυκλωμάτων που έκαναν τη διακίνηση.

Το παραπάνω μεταφράζεται, σύμφωνα με τις αρχές, σε 3.000 ευρώ ημερήσιο τζίρο, γεγονός που αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα ήταν ιδιαιτέρως επικερδής, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Από την Αστυνομία αναζητείται τουλάχιστον ένα άτομο ακόμα, ως στενός συνεργός του 37χρονου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο, καθώς ο συλληφθείς φέρεται ότι ασχολείτο επαγγελματικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 37χρονου μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Ομάδας Παραεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών. Ο άντρας συνελήφθη σε αποθήκη στα Καμίνια, όπου και συγκέντρωνε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, τα οποία διέθετε σε κυκλώματα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Πηγή: iefimerida.gr