Βρέθηκε άθικτο το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο από βενζινάδικο στη Λάρισα


Σε ένα χωράφι δίπλα από την εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, λίγο πριν το χωριό Αναγέννηση, εντοπίσθηκε τελικά από την ΕΛ.ΑΣ. το αυτοκίνητο των ληστών που έκλεψαν χρηματοκιβώτιο πρατηρίου υγρών καυσίμων προχθές τα ξημερώματα από τη Νίκαια.

Μαζί με το αυτοκίνητο βρέθηκε άθικτο και το κλεμμένο «ασήκωτο» χρηματοκιβώτιο που -σύμφωνα με πληροφορίες- περιείχε αρκετές χιλιάδες ευρώ που οι ληστές δεν πρόλαβαν να αρπάξουν.

Οι ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τη λεία τους, πιθανόν από μηχανική βλάβη, όταν από τον δρόμο βρέθηκαν σε παρακείμενο χωράφι.

Το δεύτερο αυτοκίνητο των δραστών είχε εξαφανιστεί προς τα Τρίκαλα.

Το χρηματοκιβώτιο περιέχει σημαντικό χρηματικό και μετά τις έρευνες της σήμανσης για αποτυπώματα κ.λ.π. θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Βαγγέλης Κακάρας)

Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους των περιπολικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, του Τ.Τ. Λάρισας , του ΑΤ Λάρισας, του ΑΤ Κιλελέρ και του Τ.Τ. ΠΆΘΕ Λάρισας, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της 10/9/2019 συμμετείχαν στη μεγάλη επικίνδυνη καταδίωξη δύο αυτοκινήτων, διάρκειας άνω των δύο ωρών, οι επιβαίνοντες στα οποία είχαν ενεργήσει ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων και είχαν αφαιρέσει το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Επίσης συγχαρητήρια στο πλήρωμα του περιπολικού της Υ.Α.Λάρισας, το οποίο έφθασε άμεσα στο χώρο του συμβάντος, έλεγξε το βίντεο από το κλειστό σύστημα ασφαλείας και έδωσε άμεσα τις πρώτες χρήσιμες πληροφορίες.

Τέλος συγχαρητήρια στους εκφωνητές του Κέντρου RT 42 για τη διαχείριση της ροής των πληροφοριών και το συντονισμό με κάθε τρόπο των περιπολικών. Συνολικά ενεπλάκησαν 10 περιπολικά των προαναφερόμενων Υπηρεσιών επιπλέον των άλλων περιφερειακών Υπηρεσιών (ΑΤ Φαρσάλων, ΑΤ Τυρνάβου, ΑΤ Τεμπών) που έλαβαν θέσεις περιμετρικά προς αποκλεισμό του νομού.

Η τεράστια αυτή κινητοποίηση είχε ως αποτέλεσμα οι δράστες να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή, με το χρηματοκιβώτιο ανέγγιχτο, το οποίο μαζί με το περιεχόμενο αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.

*φωτο αρχειου

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας