ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Αγιασμός με χαμόγελα και ευχές στο Γυμνάσιο και Λύκειο Φαλάνης


Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα το πρωί στο Γυμνάσιο και Λύκειο Φαλάνης, σημαίνοντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιά 2019-2020.
Οι 250 περίπου μαθητές του συγκροτήματος, οι καθηγητές τους, και γονείς, αγιάστηκαν από τον ιερέα της Φαλάνης π. Βασίλειο και αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργία και πρόοδο για όλους τους μαθητές.

«Είστε το μέλλον και προσβλέπουμε πολύ σε σας για μια καλύτερη πατρίδα», ήταν το βασικό μήνυμα που έστειλαν οι εκπρόσωποι των φορέων που παραβρέθηκαν στον αγιασμό.

Τον Περιφερειάρχη εκπροσώπησε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργις Λαδόπουλος, τον Δήμαρχο Λαρισαίων, η αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννουλης και Κοιλάδας κα Ρίτα Απρίλη και την Δημοτική Κοινότητα Φαλάνης ο Πρόεδρος της κ. Κώστας Λυγούρας, καθώς και κοινοτικοί σύμβουλοι κα Σταύρου και κος Μαλαμάς

Στους μαθητές μίλησαν ακόμη οι διευθυντές του Γυμνασίου κ. Αλέξης Καλέσης και του Λυκείου κ. Γιάννης Παπατόλιας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στους μεγάλους στόχους της φετινής χρονιάς.

Το μήνυμα της Υπουργού Παιδείας κας Νίκης Κεραμέως ανέγνωσε η εκπαιδευτικός του Λυκείου κα Βάσω Χατζή.

Στη συνέχεια διανεμήθηκαν στους μαθητές τα νέα σχολικά τους βιβλία, οι Διευθυντές δεξιώθηκαν τους προσκεκλημένους ενώ όλοι οι μαθητές, ένας προς ένας πέρασαν από την … αγιαστούρα του παπα-Βασίλη για τον καθιερωμένο αγιασμό.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest