Εργασίες στο δρόμο Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπελιά


Σε ένα νέο έργο οδοποιίας προχωρά το επόμενο διάστημα στο Δήμο Ελασσόνας η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μετά την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον ανάδοχο εισέρχεται σε φάση υλοποίησης το έργο της αποκατάστασης του δρόμου Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπέλια έως τη διασταύρωση στη θέση «Βαρκός» προϋπολογισμού 426.800 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή διαβάσεων εκατέρωθεν της οδού σε θέσεις ύπαρξης κτηνοτροφικών μονάδων και λοιπών ιδιοκτησιών και τη συντήρηση ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζονται ρηγματώσεις-καθιζήσεις. Παράλληλα, βελτιώνεται η οριζόντια μια κατακόρυφη σήμανση.

«Προχωράμε στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για τους ανθρώπους της παραγωγής. Η βελτίωση της πρόσβασης των παραγωγών στην γεωργική γη, στις καλλιέργειές τους, αλλά και στις κτηνοτροφικές μονάδες είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς συζητάμε για υποδομές που στηρίζουν τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα στον πρωτογενή τομέα και συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την προσαρμογή της γεωργίας, της δασοκομίας και της κτηνοτροφίας στα δεδομένα της εποχής μας.

Στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στους κατοίκους της υπαίθρου δίνοντας λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google