Σε σχολικές μονάδες του Δήμου Τεμπών ο Γ. Μανώλης

Σε σχολικές μονάδες του Δήμου Τεμπών ο Γ. Μανώλης

Επίσκεψη στις σχολικές μονάδες της Α/μιας και Β/μιας Εκπαίδευσης του δήμου Τεμπών πραγματοποίησε ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τους Προέδρους των σχολικών επιτροπών κ. κ. Β. Σίμο και Γ. Ντόντο, τους αντιδημάρχους κ. κ. Π. Γκατζόγια, Γ. Νικολάου, Ν. Μητσογιάννη, Κ. Ζαρδούκα και Αθ. Καραναστάση.

Ο κ. Μανώλης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους Διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό των Σχολικών Μονάδων όλων των βαθμίδων για την κατάσταση που επικρατεί λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα λύκεια, γυμνάσια, δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς του δήμου, για τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν αναφορικά με τους εκπαιδευτικούς, τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις στα σχολεία.

Από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην ανάγκη ακόμη μεγαλύτερης συνεργασίας με τα αρμόδια όργανα του δήμου, ζητώντας για οποιοδήποτε πρόβλημα να ενημερώνονται άμεσα οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ώστε να μεριμνούν για όσο το δυνατόν ταχύτερη εξεύρεση λύσης.

ambelonas1 armonia 2021 - Σε σχολικές μονάδες του Δήμου Τεμπών ο Γ. Μανώλης

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Μανώλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επισκεφθήκαμε τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του δήμου μας, για να ευχηθούμε στους Διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά και να ενημερωθούμε για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν λίγο πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Η προσπάθεια που γίνεται τόσο από τους  Διευθυντές  όσο και από το διδακτικό προσωπικό, για να λύνονται τα όποια θέματα είναι αξιοθαύμαστη. Προτεραιότητά μας, ως δημοτική Αρχή, είναι η παιδεία και γενικά η εκπαίδευση, και προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις που θα είναι προς το συμφέρον των μαθητών πρωτίστως, των γονέων τους, αλλά και των εκπαιδευτικών, ώστε να ξεκινήσει και να προχωρήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η φετινή σχολική χρονιά».


20190905 093544 001 1 - Σε σχολικές μονάδες του Δήμου Τεμπών ο Γ. Μανώλης20190905 093544 001 - Σε σχολικές μονάδες του Δήμου Τεμπών ο Γ. Μανώλης

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Σε σχολικές μονάδες του Δήμου Τεμπών ο Γ. Μανώλης
Δήμος Τεμπών Νομός Λάρισας