Την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου στο εκκλησάκι των εργατικών κατοικιών του Αμπελώνα.

Ομάδα νέων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας του παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας «ο Αριστεύς» της δομής του Αμπελώνα παρευρέθηκαν στον πανηγυρικό εσπερινό με αρτοκλασία, παρακολούθησαν την λιτανεία και ακολούθησαν την περιφορά της εικόνας του Αγίου . Παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και το παρευρισκόμενο πλήθος επιβράβευσαν την ομάδα του «Αριστεύς» με ζεστό χειροκρότημα επευφημώντας την προσπάθεια των παιδιών.

Στο τέλος των εκδηλώσεων οι νέοι της δομής ευχαρίστησαν θερμώς τον οικοδεσπότη κο Μπελόγια Κωνσταντίνο και την οικογένεια του για την πρόσκληση που τους δόθηκε και μετέφεραν τις ευχαριστίες της Προέδρου του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας κας Ριζούλη Δήμητρας για την ευγενική χορηγία αναμνηστικών δώρων.

ximos 300X250 - Στο εκκλησάκι του Αγ. Αλεξάνδρου στον Αμπελώνα νέοι της δομής «ο Αριστεύς»

DSCN8243 - Στο εκκλησάκι του Αγ. Αλεξάνδρου στον Αμπελώνα νέοι της δομής «ο Αριστεύς»DSCN8252 - Στο εκκλησάκι του Αγ. Αλεξάνδρου στον Αμπελώνα νέοι της δομής «ο Αριστεύς»DSCN8260 - Στο εκκλησάκι του Αγ. Αλεξάνδρου στον Αμπελώνα νέοι της δομής «ο Αριστεύς»DSCN8275 - Στο εκκλησάκι του Αγ. Αλεξάνδρου στον Αμπελώνα νέοι της δομής «ο Αριστεύς»

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *