Θετική εξέλιξη είχε η πρωτοβουλία  του π. Αντιπερειφερειάρχη και εντεταλμένου συμβούλου κ.  Θανάση Παιδή ο οποίος ανταποκρινόμενος στο αίτημα των κατοίκων των Καλυβίων είχε ξεκινήσει από τον περασμένο  Ιούνιο τις προσπάθειες για να λειτουργήσει ξανά το νηπιαγωγείο στα Καλύβια.

Μετά από συνεργασία όλων τον εμπλεκόμενων  φορέων το νηπιαγωγείο στα Καλύβια θα λειτουργήσει  ξανά και το κουδούνι του σχολειού θα χτυπήσει στο χωριό μετά από οχτώ χρόνια που παρέμενε κλειστό.

«Σε μια περίοδο που είχαμε συνηθίσει ότι   σχολεία στα χωριά να κλείνουν έχουμε το ευχάριστο γεγονός το νηπιαγωγείο στα Καλύβια να ανοίξει ξανά ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημα των κατοίκων που όλοι οι φορείς υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή» δήλωσε ο Θανάσης Παιδής ο όποιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης κ. Δοδοντσάκη όσο και την Προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σοφία Παπαδοπούλου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν.

GIF 300x250 - Ανοίγει ξανά μετά από 8 χρόνια το νηπιαγωγείο στα Καλύβια Ελασσόνας

«Τα Καλύβια Ελασσόνας είναι ένα ζωντανό χωριό καθώς δραστηριοποιούνται πολλοί νέοι κτηνοτρόφοι και αγρότες, οι οποίοι  δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες. Η ζωή στα ορεινά χωριά δεν είναι  εύκολη . Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθούν οι συνθήκες και οι υποδομές αλλά έχουμε το όραμά μας, γιατί πιστεύουμε στους ανθρώπους της παραγωγής και της υπαίθρου και θα είμαστε συνεχώς κοντά τους»  τόνισε ο κ. Θανάσης Παιδής .

νηπιαγωγειο καλυβια e1567582969182 - Ανοίγει ξανά μετά από 8 χρόνια το νηπιαγωγείο στα Καλύβια Ελασσόνας

PLATANOS1 e1572621109197 - Ανοίγει ξανά μετά από 8 χρόνια το νηπιαγωγείο στα Καλύβια Ελασσόνας
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts